Cunoaște jucarenia

Jucăriile de vis sunt deja aproape!
Visele unui copil sunt nemărginite: un robot personal, o cale ferată uriașă, un elicopter cu telecomandă, o casă mare pentru păpuși sau o cameră plină de jucării de pluș. 
La Jucărenia noi realizăm visele copilăriei! Vizitează-ne și alege cadoul care copilul tău și l-a dorit atât de mult.

Dezvoltarea e captivantă! 
Ajută-ți copilul să-și găsească o ocupație cu folos! Deschide noi orizonturi pentru tinerii cercetători care se vor scufunda cu entuziasm în activități.
De la seturi de construcție pentru începători până la seturi mari cu sute de piese pentru adevărați profesioniști. Noi am pregătit totul pentru micii noștri oaspeți ca să le arătăm că dezvoltarea e interesantă!

Dăruiește-i copilului tău - copilăria adevărată!
Cu apariția noilor tehnologii noi avem mai multe oportunități de a petrece timpul liber fără a ieși din casă. De aceea, e foarte ușor să uităm că toți copii au nevoie de o copilărie adevărată.
La Jucărenia avem grijă să facem totul ca micuțul tău să îndrăgească activitățile în aer liber! Biciclete multicolore și trotinete rapide, trambuline uriașe și leagăne pentru bebeluși - e pur și simplu imposibil să rămâi indiferent de această varietate.   

Îngrijirea bebelușului e simplă!
Ne-am asigurat că fiecare copil își poate găsi o activitate interesantă sau o jucărie dorită, dar ne-am gândit și la părinții care petrec mult timp pentru a găsi accesoriul potrivit pentru bebelușul său.
De la suzete până la zornăitoare, de la cărucioare până la olițe - toate accesoriile de care ai nevoie pentru îngrijirea bebelușului tău sunt deja pe rafturile noastre și te așteaptă!

Este esențial să petreci seara cu copiii tăi!
Toată lumea iubește puzzle-urile: copiii, adolescenții și chiar adulții. Deci, de ce să nu petreci o seară împreună cu familia ta și un puzzle captivant?
Iar dacă dorești și alte activități captivante - pregătește câteva jetoane, zarurile și jocul de masă preferat. Nici nu vei observa câte ore lungi cu emoții de neuitat vei petrece!

Lectura e mereu relevantă!
Îți place să-i citești bebelușului înainte de culcare? Te vom ajuta să alegi cartea potrivită!
Am creat o selecție de cărți pentru copii, potrivită atât pentru lectura de seară cât și dezvoltarea de zi cu zi a copilului.

Copii vor aprecia imaginile colorate și dacă această activitate îi va inspira să facă primii pași în creație, atunci grăbește-te să alegi un album de desen sau o carte de colorat.
Poate bebelușul tău va fi următorul da Vinci?

Creează-i copilului tău o sărbătoare adevărată!
Să faci fericit un copil e foarte simplu. Pentru a crea o adevărată atmosferă de festival pentru micuțul tău, e nevoie doar de câteva focuri de artificii strălucitoare, o pungă de confetti și o mulțime de baloane colorate!
Primește o plăcere adevărată, pregătind o sărbătoare pentru copilul tău. Cu siguranță - rezultatul merită!

Vino să ne vizitezi la Jucărenia!
Echipa noastră prietenoasă este întotdeauna pregătită căci în orice moment poate exista șansa de a-l face pe micul nostru invitat fericit.
Pur și simplu nu putem rata această oportunitate!