Condiții de livrare

În prezent, cumpărăturile în mediul online au devenit o rutină în viața de zi cu zi, fiind o activitate simplă, sigură și rapidă. Astăzi, este necesar doar să selectați produsul dorit și metoda de plată, iar noi ne vom ocupa de livrarea comenzii.
​Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către client printr-un apel din partea call-centrului companiei. Termenul de livrarea comenzii este de 1-2 zile în municipiile Chișinău și Bălți iar în restul raioanelor țării în maximum o săptămână. 
​De regulă, comenzile plasate înainte de ora 14:00, vor fi livrate în aceeași zi, iar cele plasate după această oră, vor fi furnizate în ziua următoare:

  • Puteți achita prin două modalități 
  • Online cu ajutorul cardului bancar
  • La livrare în numerar sau prin card bancar.

 

Politica de returnare
Contactează-ne printr-un apel la numărul de telefon 079460460 pentru a iniția returnarea produsului.
În conformitate cu Legea Republicii Moldova nr.105-XV din 13.03.2003 „Privind protecția consumatorului”, există posibilitatea în decurs de 14 zile calendaristice, de a înlocui cu un produs similar sau de restitui contravaloarea lui.
Pentru a fi eligibil pentru returnarea produsului, produsul trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.
Pentru a vă efectua returul, avem nevoie de o dovadă a achiziției, confirmată prin cec, sau alte documente eligibile.
Odată cu returnarea produsului, acesta este inspectat, iar dumneavoastră sunteți notificați dacă restituirea banilor este posibilă sau nu.
Dacă cererea este aprobată, rambursarea va fi efectuată prin aceeași metodă de plată pe care ați utilizat-o pentru procurarea produsului.