Condiții livrare și returnare

În prezent, cumpărăturile în mediul online au devenit o rutină în viața de zi cu zi, fiind o activitate simplă, sigură și rapidă. Astăzi, este necesar doar să selectați produsul dorit și metoda de plată, iar noi ne vom ocupa de livrarea comenzii.
​Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către client printr-un apel din partea call-centrului companiei.

Puteți achita prin două modalități 

  • Online cu ajutorul cardului bancar
  • La livrare în numerar sau prin card bancar

Întreg sortimentul de produse și servicii oferite de jucarenia.md pot fi achitate cu ajutorul cardurilor bancare VISA, MasterCard. Plățile se fac printr-o conexiune securizată a băncii comerciale Moldova-Agroindbank (Moldova, Chișinău MD-2005, strada Constantin Tănase, 9/1).

Plățile prin cardurile bancare, se fac în lei moldovenești (MDL) conform cursul bancar în ziua transferului, fără alte plăți suplimentar

​Costul livrării este de 38 de lei și nu depinde de locul unde comanda trebuie să fie livrată.

Politica de returnare
Contactează-ne printr-un apel la numărul de telefon 079460460 pentru a iniția returnarea produsului.
În conformitate cu Legea Republicii Moldova nr.105-XV din 13.03.2003 „Privind protecția consumatorului”, există posibilitatea în decurs de 14 zile calendaristice, de a înlocui cu un produs similar sau de restitui contravaloarea lui.
Pentru a fi eligibil pentru returnarea produsului, produsul trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.
Pentru a vă efectua returul, avem nevoie de o dovadă a achiziției, confirmată prin cec, sau alte documente eligibile.
Odată cu returnarea produsului, acesta este inspectat, iar dumneavoastră sunteți notificați dacă restituirea banilor este posibilă sau nu.
Dacă cererea este aprobată, rambursarea va fi efectuată prin aceeași metodă de plată pe care ați utilizat-o pentru procurarea produsului.